Over ons

Wij zijn Petra & Ellen en naast moeder en dochter zijn we ook vriendinnen, we delen veel met elkaar en zo dus ook onze passie voor het creatief bezig zijn. Creatief zijn is erg breed, maar het meest gelukkig worden wij van toveren met papier!
Waarom CreativEllen:
In het leven zoek je altijd naar dingen die je gelukkig maken, naar dingen die je goed kan en naar de dingen die bij je passen.
Als je zoiets gevonden hebt wil je dit delen met anderen. Dit willen wij graag doen door onze creaties te delen met jullie. Dit doen we in de vorm van verkoop, DIY pakketten en workshops.
En wellicht nog meer plannen in de toekomst

Ellen

Ik weet niet beter dan dat ik blij word van dingen maken. Toen we in aanraking kwamen met  ‘scrapbooking’ ging er dan ook een wereld voor mij open.  Het hobby materiaal dat we al verzameld hadden kreeg een aanvulling en de slaapkamer die leeg stond werd omgebouwd tot een ware hobby-kamer. Wat is er leuker dan iets in je handen hebben wat je helemaal zelf hebt gecreëerd.

Eerder heb ik mee mogen werken aan workshops, heb ik mensen om mij heen blij gemaakt met persoonlijk voor hun gemaakte cadeau`s en deelde ik wel eens werk via de welbekende sociale media. Ik kreeg zo vaak  te horen dat ik meer met mijn creaties zou moeten doen en deze feedback heeft me aan het denken gezet. Daarom ben ik ook zo enthousiast over CreativEllen! Ik hoop mijn enthousiasme op jullie over te kunnen brengen.

Petra

Waar de een gelukkig wordt van make-up, word ik het van papier.
Al die kleuren, die prachtige combinaties, daar gaat mijn hart sneller van slaan, daar  gaan de radertjes van draaien en komen de creaties naar buiten rollen.
Het is mooi om te zien hoe we van elkaars creaties genieten en hoe we elkaar inspireren en waarvan ik hoop dat we dit nog maar lang blijven doen.